D1 Portaal

Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Goalie Robin redt 3 punten

Sat 26 May, 15:05

Door: Wietse Kuper

De terechte nederlaag vorige week door een te slappe inzet was blijkbaar niet doorgedrongen. De Vogels was naar Roden gekomen om de kampioen te verslaan en startte fanatiek. Na een paar goede kansen was het binnen 5 minuten 0-1! Hierna werd ONR pas wakker en begon er enige lijn in het spel te komen. Na een kwartier spelen kon Simon op aangeven van Duco inschieten de via de paal terugkomende bal was een simpele prooi voor Rutger 1-1. Vlak voor rust kreeg ONR een penalty. Deze voor de E's een zware straf werd door Simon verzilverd. De wedstrijd kreeg wel een wat grimmiger karakter. Ondertussen moest Robin menige redding verrichten.
Na de rust startte Vogels weer fanatiek. Robin bleef onpasseerbaar. Uit een corner van Davey kopte Achmed door en rondde Rutger bekwaam af 3-1. Even later scoorde Simon 4-1. Vogels zette weer aan nadat met een ver afstandsschot Robin toch verschalkt was 4-2. Vogels zette aan en ONR werd terug gedrukt. 1 minuut na de 4-2 was het als 4-3! Robin redde op de inzet maar de rebound was voor Vogels. De laatste minuten waren erg spannend. Robin haalde nog een bal uit de kruising, raakte nog geblesseerd bij het afstoppen van een door gebroken speler.
Duidelijk was dat Robin ons vandaag gered had. Hij bewees zijn uitzonderlijke vorm door bij de penaltiereeks geen doelpunt toe te staan.
Dit was de laatste wedstrijd van de goede reeks, ongeslagen kampioen, 1 keer gelijk en 1 keer verloren.